Se face un aluat cu apă, puţină sare, drojdie si apa calduţă (ca la paine), se unge tava sau se tapetează cu hartie de copt.Se intinde aluatul, se pune in tavă, se unge cu puţin kethcup, apoi se pun ciuperci călite cu ceapa, salam tăiat cubuleţe, 2-3 castraveti acri, raşi şi storşi, felii de gogoşar, se rade 200-300 g telemea, cascaval (ce ai).Se bat 3-4 ouă, cu 3-4 linguri de smântână şi 300-400 g de ketchup mai picant şi se toarnă deasupra.Se coace la foc potrivit 40-50 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii