autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Paste si pizza

Pizza Neli

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2010

Ingrediente
Aluat:, 500 g de făină, 1/2 lingură de sare mare, 2 linguri de ulei, 1 linguriţă de zahăr, 20 g de drojdie proaspătă, 250 ml de apă caldă, 2 linguri de lapte, , Umplutura:, kethcup, ciuperci, ceapa, salam, telemea sau cascaval, 2-3 castraveti acri, gogoşar acru, 3-4 ouă, 3-4 linguri de smântână

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se face un aluat cu apă, puţină sare, drojdie si apa calduţă (ca la paine), se unge tava sau se tapetează cu hartie de copt.Se intinde aluatul, se pune in tavă, se unge cu puţin kethcup, apoi se pun ciuperci călite cu ceapa, salam tăiat cubuleţe, 2-3 castraveti acri, raşi şi storşi, felii de gogoşar, se rade 200-300 g telemea, cascaval (ce ai).Se bat 3-4 ouă, cu 3-4 linguri de smântână şi 300-400 g de ketchup mai picant şi se toarnă deasupra.Se coace la foc potrivit 40-50 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Neli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Cod alb cu paste negre

Cod alb cu paste negre

Pestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper, il lasam pe o farfurie 10min, apoi il punem

1 vot    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Paste cu pui si bacon

Paste cu pui si bacon

Pastele se fierb urmand instructiunile de pe pachet.(eu am folosit spirale vegetale).In apa in care

31 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Trebue sa fie tare gustoasa!!!!!!!!

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    interesanta reteta ta trebuie incercata

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Cred ca este tare gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 g de făină
  • 1/2 lingură de sare mare
  • 2 linguri de ulei
  • 1 linguriţă de zahăr
  • 20 g de drojdie proaspătă
  • 250 ml de apă caldă
  • 2 linguri de lapte
  • Umplutura:
  • kethcup
  • ciuperci
  • ceapa
  • salam
  • telemea sau cascaval
  • 2-3 castraveti acri
  • gogoşar acru
  • 3-4 ouă
  • 3-4 linguri de smântână

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

84 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

mia (Chef de cuisine)

Trebue sa fie tare gustoasa!!!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Preparare Spaghete Carbonara rețetă cu smântână: Se taie mezelul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie in uleiul

11 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza
Spirale Tricolore cu Sunca