autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Paste si pizza

Pizza Neli

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2010

Ingrediente
Aluat:, 500 g de făină, 1/2 lingură de sare mare, 2 linguri de ulei, 1 linguriţă de zahăr, 20 g de drojdie proaspătă, 250 ml de apă caldă, 2 linguri de lapte, , Umplutura:, kethcup, ciuperci, ceapa, salam, telemea sau cascaval, 2-3 castraveti acri, gogoşar acru, 3-4 ouă, 3-4 linguri de smântână

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se face un aluat cu apă, puţină sare, drojdie si apa calduţă (ca la paine), se unge tava sau se tapetează cu hartie de copt.Se intinde aluatul, se pune in tavă, se unge cu puţin kethcup, apoi se pun ciuperci călite cu ceapa, salam tăiat cubuleţe, 2-3 castraveti acri, raşi şi storşi, felii de gogoşar, se rade 200-300 g telemea, cascaval (ce ai).Se bat 3-4 ouă, cu 3-4 linguri de smântână şi 300-400 g de ketchup mai picant şi se toarnă deasupra.Se coace la foc potrivit 40-50 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Neli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel

Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel

Se fierb spaghetele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se asaza sub

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste mixte a la Cris

Paste mixte a la Cris

Se fierb pastele, separat se caleste o ceapa, se adauga 200-250 g sunca de praga si o cutie de ciupercute

10 voturi    1 comentariu
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Trebue sa fie tare gustoasa!!!!!!!!

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    interesanta reteta ta trebuie incercata

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Cred ca este tare gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 g de făină
  • 1/2 lingură de sare mare
  • 2 linguri de ulei
  • 1 linguriţă de zahăr
  • 20 g de drojdie proaspătă
  • 250 ml de apă caldă
  • 2 linguri de lapte
  • Umplutura:
  • kethcup
  • ciuperci
  • ceapa
  • salam
  • telemea sau cascaval
  • 2-3 castraveti acri
  • gogoşar acru
  • 3-4 ouă
  • 3-4 linguri de smântână

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

78 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

mia (Chef de cuisine)

Trebue sa fie tare gustoasa!!!!!!!!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Lasagna cu foi de casa