autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Paste si pizza

Pizza Neli

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2010

Ingrediente
Aluat:, 500 g de făină, 1/2 lingură de sare mare, 2 linguri de ulei, 1 linguriţă de zahăr, 20 g de drojdie proaspătă, 250 ml de apă caldă, 2 linguri de lapte, , Umplutura:, kethcup, ciuperci, ceapa, salam, telemea sau cascaval, 2-3 castraveti acri, gogoşar acru, 3-4 ouă, 3-4 linguri de smântână

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se face un aluat cu apă, puţină sare, drojdie si apa calduţă (ca la paine), se unge tava sau se tapetează cu hartie de copt.Se intinde aluatul, se pune in tavă, se unge cu puţin kethcup, apoi se pun ciuperci călite cu ceapa, salam tăiat cubuleţe, 2-3 castraveti acri, raşi şi storşi, felii de gogoşar, se rade 200-300 g telemea, cascaval (ce ai).Se bat 3-4 ouă, cu 3-4 linguri de smântână şi 300-400 g de ketchup mai picant şi se toarnă deasupra.Se coace la foc potrivit 40-50 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Neli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri de apa calda si zahar

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Paste cu Vinete

Paste cu Vinete

Se curata 2 vinete si se taie cubulete potrivite , o vanata se taie pe lung feli potrivite, se pune

5 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Trebue sa fie tare gustoasa!!!!!!!!

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    interesanta reteta ta trebuie incercata

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Cred ca este tare gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 g de făină
  • 1/2 lingură de sare mare
  • 2 linguri de ulei
  • 1 linguriţă de zahăr
  • 20 g de drojdie proaspătă
  • 250 ml de apă caldă
  • 2 linguri de lapte
  • Umplutura:
  • kethcup
  • ciuperci
  • ceapa
  • salam
  • telemea sau cascaval
  • 2-3 castraveti acri
  • gogoşar acru
  • 3-4 ouă
  • 3-4 linguri de smântână

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

90 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

mia (Chef de cuisine)

Trebue sa fie tare gustoasa!!!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Bavette cu dovlecei si ciuperci