se incalzeste cuptorul .se curata patrunjelul,ceapa si usturoiul.se pregatesc gogosarii taindu-i in felii subtiri.toate aceste ingrediente se taie marunt si se stropesc cu zeama de lamaie.tot aici se aduga si cuburile de piept de pui.aluatul se aseaza in tavi care sunt presarate cu faina.peste aluat se toarna sosul de rosii si compozitia de ingrediente stropite cu lamaie.se baga in cuptor timp de 20 min dupa care se pune coriandru.pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii