Pizza pe bat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Pizza pe bat

Ingrediente

  • - 400 g aluat pizza (sau o facem noi din drojdie cit o nuca mai mare, 400 g faina, 4 linguri ulei, 250 ml lapte caldut,sare)
  • - 100 g cascaval Cheddar
  • - 100 g salam Paprika
  • - 2-3 linguri ketchup facut in casa
  • - 2-3 linguri sos BBQ
  • - usturoi granulat
  • - oregano

Mod de preparare

Lasam aluatul pentru pizza sa se decongeleze(sau il framantam noi, daca dorim) ,apoi il punem pe o suprafata plana, unsa cu putin ulei.

Cascavalul si salamul le taiem cubulete mici.

Ungem aluatul cu ketchup si sos BBQ, presaram pe el cascavalul si salamul taiat si apoi framantam pina se amesteca bine toate.

Intinem apoi aluatul cu sucitoarea, subtire cam de jumatate de centimetru si cu ajutorul unui pinten il taiem fasii de 1- 1,5 cm latime.

Rulam fasiile de aluat pe betele de frigaruie si le asezam apoi in tava de copt in care am pus o foaie siliconata ( hartie de copt).

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade, pentru aproximativ 12-15 minute, pina se rumeneste pizza.

Scoatem tava din cuptor, dupa ce pizza este coapta si o servim alaturi de ketchup sau sos BBQ.

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise