autor:

Sidy

» » , Aperitive, Paste si pizza

Pizza pe bat

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 august 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 august 2016

Ingrediente
- 400 g aluat pizza (sau o facem noi din drojdie cit o nuca mai mare, 400 g faina, 4 linguri ulei, 250 ml lapte caldut,sare), - 100 g cascaval Cheddar, - 100 g salam Paprika, - 2-3 linguri ketchup facut in casa, - 2-3 linguri sos BBQ, - usturoi granulat, - oregano

Dificultate: Medie Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Lasam aluatul pentru pizza sa se decongeleze(sau il framantam noi, daca dorim) ,apoi il punem pe o suprafata plana, unsa cu putin ulei.
Cascavalul si salamul le taiem cubulete mici.
Ungem aluatul cu ketchup si sos BBQ, presaram pe el cascavalul si salamul taiat si apoi framantam pina se amesteca bine toate.
Intinem apoi aluatul cu sucitoarea, subtire cam de jumatate de centimetru si cu ajutorul unui pinten il taiem fasii de 1- 1,5 cm latime.
Rulam fasiile de aluat pe betele de frigaruie si le asezam apoi in tava de copt in care am pus o foaie siliconata ( hartie de copt).
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade, pentru aproximativ 12-15 minute, pina se rumeneste pizza.
Scoatem tava din cuptor, dupa ce pizza este coapta si o servim alaturi de ketchup sau sos BBQ.
Pofta mare sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe bat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghetti puttanesca

Spaghetti puttanesca

Am calit in putin din uleiul de la ansoa usturoiul. Cand usturoiul si-a lasat aroma in ulei si aproape

3 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pizza cu ciuperci si kaizer

Pizza cu ciuperci si kaizer

Drojdia se inmoaie intr-un bol cu putin lapte cald si o lingurita de zahar. Cind aceasta creste,

45 voturi    5 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 400 g aluat pizza (sau o facem noi din drojdie cit o nuca mai mare
  • 400 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 250 ml lapte caldut,sare)
  • - 100 g cascaval Cheddar
  • - 100 g salam Paprika
  • - 2-3 linguri ketchup facut in casa
  • - 2-3 linguri sos BBQ
  • - usturoi granulat
  • - oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza clasica
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide