O tava se unge cu ulei,feliile de paine se dau prin apa si se aseaza in tava una langa alta.Se dau la cuptor pentru 5 min.Se prepara sosul:pasta de tomate se amesteca cu sare,piper,oregano si busuioc si se intinde peste feliile de paine din tava.Se aseaza cascavalul felii,salamul feliute,sunca taiata marunt,ardeiul taiat rondele,rosiile feliate,ciupercile feliate .se pune cascaval razalit si branza telemea razalita,se adauga maslinele se mai presara putin busuioc si oregano si se da la cuptor se se coaca.Cand e gata se scoate si se serveste fierbinte cu ketchup.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii