Aluat: am facut aluatul la masina de paine si am pus ingredientele de mai sus in ordinea urmatoare:
-apa,uleiul,sarea,faina si drojdia si am setat pe programul de framantare de 1 ora si 30 min.
Pana a fost gata aluatul am taiat mezelurile si celelalte ingrediente pentru pizza.O parte din mezeluri le-am taiat cu forme de fursecuri(aici e mai multa migaleala),iar pe celelalte le-am tocat marunt.
Dupa ce a fost gata am impartit aluatul in 3 si am facut 3 blaturi pt.tava de aragaz.Tavile le-am tapetat cu hartie de copt.
Am uns primul blat cu ketchup iute si am inceput sa asez ceapa,ardeiul gras,mezelurile si branzeturile. La fel am procedat si cu celelalte tavi.
Am lasat fiecare blat 15-20 minute,dupa care le-am servit cu ketchup iute.
O nebunie diversitatea asta de mezeluri!
Mirosea in toata casa mai ceva ca la Pizzerie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii