autor:

ana catalina focsa

» » Paste si pizza

pizza quatro stagioni

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 29 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 29 mai 2008

Ingrediente
450 g aluat de paine pt pizza, 2 ling de ulei, 300 g ciuperci, 200 g de anghinare in ulei, 4 felii de sunca york, 125 g mozzarella, 200 ml sos de rosii, 100 g masline negre, 4 ardei in ulei, piper negru macinat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

se incalzeste cuptorul la 180 grade .se curata ciupercile si se taie felii.se taie in 4 anghinarele si se scurg de ulei.se taie sunca in bucati mari si mozzarellla in felii subtiri.aluatul se aseaza in 2 tavi rotunde de 30 cm care au fost presarate cu faina.aluatul se unge cu pitin ulei apoi se toarna sosul de rosii,apoi se adauga ciupercile,anghinarele,sunca,maslinele,ardeii si mozzarella.se adauga sare si piper .se lasa la cuptor timp de 15 min.pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "pizza quatro stagioni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
PIZZA PICANTĂ CU CIUPERCI

PIZZA PICANTĂ CU CIUPERCI

Se cerne făina si se amestecă în ea drojdia uscată. Se căleşte, cam de jumătate, ceapa tăiată

3 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Spaghetti cu fructe de mare

Spaghetti cu fructe de mare

Incingeti intr-o cratita ulei, puneti usturoiul si patrunjelul tocat marunt, fiind atenti sa nu le

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 450 g aluat de paine pt pizza
  • 2 ling de ulei
  • 300 g ciuperci
  • 200 g de anghinare in ulei
  • 4 felii de sunca york
  • 125 g mozzarella
  • 200 ml sos de rosii
  • 100 g masline negre
  • 4 ardei in ulei
  • piper negru macinat

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza cu carnati, kaizer , branza si ardei