Intr-un castron amestecam sosul de rosi cu uleiul si cate o lingurita de oregano si busuioc. Separat, taie painea in felii mai groase. Alege-o pe cea mai mare din ele si aseaz-o intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Intinde deasupra sosul de rosii condimentat. Din loc in loc pune rondele de usturoi, cubulete de mozzarella si jumatati de rosii. Lasa in cuptorul incins cel mult 10 minute. Spre final, presara deasupra oregano din belsug si serveste cat e calda langa un pahar de bere.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii