Cele 4 oua se amesteca cu uleiul, ketchup, faina, se adauga sare si piper dupa gust. Se taie marunt salamul, parizerul, ciupercile, se rade branza telemea, se taie maslinele. Dupa cum am spus, ingredientele sint optionale dupa gustul fiecaruia.
Se amesteca toate cu aluatul impreuna. Se toarna intr-o tava obisnuita unsa cu ulei si tapetata cu faina, deasupra se pune brinza topita (la sul) si se taie rondele rosii, care se pun peste aluat. Se introduce la cuptorul incalzit dinainte cu vreo 5-10 min. si se lasa la copt 25-30 min., depinde de cuptorul fiecaruia. Se poate uita intre timp daca aluatul este facut, sa nu fie moale. Cind este aproape gata, se poate rade si cascaval, iar dupa aceea tava mai poate fi introdusa in cuptor inca vreo 2 min. Se scoate si se mai poate pune ketchup deasupra, se taie dupa gustul fiecaruia.
Pofta buna! Este foarte satioasa si foarte buna cind vrei sa faci ceva foarte repede. Se poate servi cu un pahar de bere rece!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii