Cele 4 oua se amesteca cu uleiul, ketchup, faina, se adauga sare si piper dupa gust. Se taie marunt salamul, parizerul, ciupercile, se rade branza telemea, se taie maslinele. Dupa cum am spus, ingredientele sint optionale dupa gustul fiecaruia.
Se amesteca toate cu aluatul impreuna. Se toarna intr-o tava obisnuita unsa cu ulei si tapetata cu faina, deasupra se pune brinza topita (la sul) si se taie rondele rosii, care se pun peste aluat. Se introduce la cuptorul incalzit dinainte cu vreo 5-10 min. si se lasa la copt 25-30 min., depinde de cuptorul fiecaruia. Se poate uita intre timp daca aluatul este facut, sa nu fie moale. Cind este aproape gata, se poate rade si cascaval, iar dupa aceea tava mai poate fi introdusa in cuptor inca vreo 2 min. Se scoate si se mai poate pune ketchup deasupra, se taie dupa gustul fiecaruia.
Pofta buna! Este foarte satioasa si foarte buna cind vrei sa faci ceva foarte repede. Se poate servi cu un pahar de bere rece!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii