se sfarama drojdia intr-o ceasca si se amesteca cu zaharul.se adauga 75 ml de apa calduta .se amesteca pana ce se dizolva drojdia.intr-un vas se pune faina si se face o gaura in centru pentru a turna drojdia.se amesteca bine.se acopera si se lasa 15 min la crescut.se adauga sare,ulei,75 ml de apa calduta si se face aluatul fin si elastic.se presara aluatul cu faina se acopera si se mai lasa 45 min la dospit.se incalzeste cuptorul la 180 grade .se intinde bine aluatul in 2 forme rotunde si se unge cu ulei.deasupra aluatului se pune sosul de rosii,ansoa,maslinele si mozzarella.se presare sare si piper si se baga la cuptor timp de 20 min in partea joasa a cuptorului.pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii