Blatul: se amesteca faina, sarea si drojdia. Peste aceata parte uscata se pune cimbru, oregano si chimen. Adaugam laptele caldut si incepem sa framantam pana obtinem un aluat bun. Spre finalul framantatului picam si uleiul si omogenizam. Lasam blatul la dospit cca 30 min. la loc cald. Cand este gata intindem cu mana aluatul pana obtinem o foaie buna. Intr-o tava asezam foaie de copt. Asezam aluatul in tava.
Punem pasta de rosii, feliile de salam si punem tava in cuptorul preincalzit pentru 7-8 minute. Scoatem tava, adaugam cascavalul taiat feliute. Deasupra se pune chimen. Se da cuptor pentru alte 15 minute.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii