Pizza spaghetti cu sunca

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g spaghetti
  • 5 rosii mari
  • 500g sunca
  • 200g bacon
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 borcan de ciuperci
  • boia
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 4 oua
  • 200g smantana
  • 200g Emmentaler ras

Mod de preparare

Spaghetele se fierb in apa cu sare,8 minute.

Se unge o forma dreptunghiulara si se asaza 1/4 din spaghete.

Rosiile se oparesc , se decojesc si se taie cuburi ca si sunca si baconul.

Se incinge uleiul si se prajeste baconul putin .Se adauga ceapa tocata si se caleste pana devine translucida.

Se amesteca restul de spaghete cu rosii,sunca,bacon si ceapa,ciuperci,boia,sare,piper si cimbru.;se asaza deasupra spaghetelor din forma.

Ouale se bat , se amesteca cu smantana si se toarna peste pizza de spaghete.Forma se acopera cu folie de aluminiu si se coace 30 minute.Apoi se indeparteaza folia si se presara Emmentaler ras si se mai coace 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise