Intindem foaia de aluat toata odata. Taiem feliute salamul si branza. Prima data se unge foaia cu bulionul, dupa care se adauga salamul si branza pe toata suprafata aluatului, se ruleaza ca un salam, dupa care taiem felii groase de 2-3 cm,aceste felii le asezam intr-o tava rotunda in prealabil invelita cu hartie de cuptor umezita. Se aseaza una langa alta in cerc obtinand astfel forma unei flori. Ungem cu oul batut si dam la cuptorul incins la 180 de grade timp de 20 min. Este o reteta simpla si foarte aspectuoasa. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii