Intr-un castronel,se pun drojdia si 100 ml lapte si se amesteca.Faina si sarea se amesteca si se aduna.Se face o gaura,se pune oul si untul moale,nu topit.
Se pune si maiaua de la punctul 1 si se incepe framantatul,adaugand si restul laptelui ,până ce se obţine aluatul care se dezlipeste de mâini.
Se unge o tava,se pune aluatul întins cu sucitorul si se lasă o ora sa crească.Apoi,se asează brânză,carnatul afumat,maslinele si rondelele de ceapă.Se da la cuptor pentru 20 de minute .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii