autor:

Adriana_Bunta

» » Paste si pizza

Pizza Taraneasca

Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 martie 2013

Ingrediente
Pentru Aluat :10 g drojdie proaspata,180 g faina,200 ml lapte, ou,1/2 lingurita sare, g unt., Pentru Garnitura:200 g mozzarela,un cârnat afumat,10 masline,o ceapa albă.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un castronel,se pun drojdia si 100 ml lapte si se amesteca.Faina si sarea se amesteca si se aduna.Se face o gaura,se pune oul si untul moale,nu topit.
Se pune si maiaua de la punctul 1 si se incepe framantatul,adaugand si restul laptelui ,până ce se obţine aluatul care se dezlipeste de mâini.
Se unge o tava,se pune aluatul întins cu sucitorul si se lasă o ora sa crească.Apoi,se asează brânză,carnatul afumat,maslinele si rondelele de ceapă.Se da la cuptor pentru 20 de minute .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza taraneasca

Pizza taraneasca

Se prepara un aluat putin mai consistent decta cel de clatite, dintr-un ou si faina si apa. Se lasa

28 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
pizza taraneasca cu specific romanesc

pizza taraneasca cu specific romanesc

se prepara coca la fel ca o coca de paine obisnuita; se unge o tava cu putin ulei si se intinde

10 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru Aluat :10 g drojdie proaspata,180 g faina,200 ml lapte, ou,1/2 lingurita sare, g unt.
  • Pentru Garnitura:200 g mozzarela,un cârnat afumat,10 masline,o ceapa albă.

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana_Bunta
Tocăniţă de cartofi cu carne

Tocăniţă de cartofi cu carne

Spălaţi costiţa şi o puneţi la fiert; lăsaţi să fiarba cam 20 minute, după care schimbaţi

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute de mere

Chiftelute de mere

Se răzălesc merele şi se lasă de-o parte să se scurgă de zeamă. Pe urmă se face un aluat

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Paste Delicioase

Paste Delicioase

Se pun pastele la fiert. Între timp se căleşte pancetta, pe urmă se adaugă ciupercile, se călesc

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Salata de paste cu rosii uscate si busuioc