autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Paste si pizza

PIZZA TURNATA

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
10 oua, 4 linguri smantana, 5 linguri ulei, 2 linguri apa rece, faina de grau, sare,, 2 fire cabanos, 200 g parizer, 200 g salam de vara, 150 g cascaval, 10 masline, 1 rosie, 1 ardel galben

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Din oua,smantana,ulei,apa,condimente si faina se pregateste un aluat ca de chec.Cabanosul,parizerul si salamul de vara se taie dupa preferinta(eu le tai cuburi)si se amesteca cu aluatul preparat mai devreme.Se pregateste o tava unsa cu ulei sau unt si se toarna compozitia.Taiati ardelul si rosia felii,asezati-le deasupra impreuna cu maslinele.Puneti la cuptor timp de 25-30 min,adaugati cascavalul ras si mai lasati in cuptor 10 minute.Se serveste cu ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA TURNATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Macaroane cu branza si stafide

Macaroane cu branza si stafide

Punem apa cu sare, unt, coniac si ceapa in cratita si lasam sa fiarba. Cand clocoteste, scoatem ceapa

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Macaroane la tava

Macaroane la tava

Se pun macaroanele la fiert intr-o oala cu apa cu sare si 1 lingura de ulei(sa nu se lege intre ele).

11 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Tatar Nicu

    Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    In vremi de criza sa pui 10 oua e cam mult.Cred totusi ca e:SUPER.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Imi place reteta...Si eu pregateam uneori pizza cu un astfel de aluat si era delicioasa...Felicitari pentru reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 4 linguri smantana
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri apa rece
  • faina de grau
  • sare,
  • 2 fire cabanos
  • 200 g parizer
  • 200 g salam de vara
  • 150 g cascaval
  • 10 masline
  • 1 rosie
  • 1 ardel galben

Raporteaza reteta

Tatar Nicu (Chef de cuisine)

In vremi de criza sa pui 10 oua e cam mult.Cred totusi ca e:SUPER.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tortellini cu sos picant