autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Paste si pizza

PIZZA TURNATA

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
10 oua, 4 linguri smantana, 5 linguri ulei, 2 linguri apa rece, faina de grau, sare,, 2 fire cabanos, 200 g parizer, 200 g salam de vara, 150 g cascaval, 10 masline, 1 rosie, 1 ardel galben

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Din oua,smantana,ulei,apa,condimente si faina se pregateste un aluat ca de chec.Cabanosul,parizerul si salamul de vara se taie dupa preferinta(eu le tai cuburi)si se amesteca cu aluatul preparat mai devreme.Se pregateste o tava unsa cu ulei sau unt si se toarna compozitia.Taiati ardelul si rosia felii,asezati-le deasupra impreuna cu maslinele.Puneti la cuptor timp de 25-30 min,adaugati cascavalul ras si mai lasati in cuptor 10 minute.Se serveste cu ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA TURNATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu vinete

Pizza cu vinete

Cerni faina intr-un castron, faci o gropita in mijloc unde pui drojdia; peste drojdie presari putin

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza
Caltone cu branza si spanac

Caltone cu branza si spanac

Se face aluatul - in oala mixerului pun faina drojdia si zaharul (eu am folosit drojdie uscata de

5 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Tatar Nicu

    Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    In vremi de criza sa pui 10 oua e cam mult.Cred totusi ca e:SUPER.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Imi place reteta...Si eu pregateam uneori pizza cu un astfel de aluat si era delicioasa...Felicitari pentru reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 10 oua
  • 4 linguri smantana
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri apa rece
  • faina de grau
  • sare,
  • 2 fire cabanos
  • 200 g parizer
  • 200 g salam de vara
  • 150 g cascaval
  • 10 masline
  • 1 rosie
  • 1 ardel galben

Raporteaza reteta

Tatar Nicu (Chef de cuisine)

In vremi de criza sa pui 10 oua e cam mult.Cred totusi ca e:SUPER.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne cu sos de rosii si capere