autor:

Lupu Caprian Irina Mihaela

» » Paste si pizza

PIZZA TURNATA

Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lupu Caprian Irina Mihaela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
10 oua, 4 linguri smantana, 5 linguri ulei, 2 linguri apa rece, faina de grau, sare,, 2 fire cabanos, 200 g parizer, 200 g salam de vara, 150 g cascaval, 10 masline, 1 rosie, 1 ardel galben

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Din oua,smantana,ulei,apa,condimente si faina se pregateste un aluat ca de chec.Cabanosul,parizerul si salamul de vara se taie dupa preferinta(eu le tai cuburi)si se amesteca cu aluatul preparat mai devreme.Se pregateste o tava unsa cu ulei sau unt si se toarna compozitia.Taiati ardelul si rosia felii,asezati-le deasupra impreuna cu maslinele.Puneti la cuptor timp de 25-30 min,adaugati cascavalul ras si mai lasati in cuptor 10 minute.Se serveste cu ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA TURNATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu sos de ton

Spaghete cu sos de ton

Curatam ceapa si o tocam marunt. Ardeiul kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite. Usturoiul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Spaghetti aglio olio, peperoncino e mozzarella

Spaghetti aglio olio, peperoncino e mozzarella

Asa cum spunea chef Scarlatescu intr-o emisiune culinara, acestea sunt cele mai bune paste de lume,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Tatar Nicu

    Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    In vremi de criza sa pui 10 oua e cam mult.Cred totusi ca e:SUPER.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Imi place reteta...Si eu pregateam uneori pizza cu un astfel de aluat si era delicioasa...Felicitari pentru reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 4 linguri smantana
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri apa rece
  • faina de grau
  • sare,
  • 2 fire cabanos
  • 200 g parizer
  • 200 g salam de vara
  • 150 g cascaval
  • 10 masline
  • 1 rosie
  • 1 ardel galben

Raporteaza reteta

Tatar Nicu (Chef de cuisine)

In vremi de criza sa pui 10 oua e cam mult.Cred totusi ca e:SUPER.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Lasagna cu carne de vita