Din oua,smantana,ulei,apa,condimente si faina se pregateste un aluat ca de chec.Cabanosul,parizerul si salamul de vara se taie dupa preferinta(eu le tai cuburi)si se amesteca cu aluatul preparat mai devreme.Se pregateste o tava unsa cu ulei sau unt si se toarna compozitia.Taiati ardelul si rosia felii,asezati-le deasupra impreuna cu maslinele.Puneti la cuptor timp de 25-30 min,adaugati cascavalul ras si mai lasati in cuptor 10 minute.Se serveste cu ketchup.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii