Din oua,smantana,ulei,apa,condimente si faina se pregateste un aluat ca de chec.Cabanosul,parizerul si salamul de vara se taie dupa preferinta(eu le tai cuburi)si se amesteca cu aluatul preparat mai devreme.Se pregateste o tava unsa cu ulei sau unt si se toarna compozitia.Taiati ardelul si rosia felii,asezati-le deasupra impreuna cu maslinele.Puneti la cuptor timp de 25-30 min,adaugati cascavalul ras si mai lasati in cuptor 10 minute.Se serveste cu ketchup.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii