autor:

AdeLyna

» » Paste si pizza

Pizza vegetariana

Autor: AdeLyna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 mai 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AdeLyna (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 31 mai 2015

Ingrediente
Pt blat(2 pizza mari), 500 gr faina, 1 lgta sare, 1lgta zahar, 1 pliculet drojdie uscata sau 10 gr drojdie proaspata, 2 lg ulei, Pt decor, o ceapa, 1 lg cu varf de faina, 400 ml bulion, ulei, orgegano si busuioc, ciuperci la borcan, porumb fiert, mazare fiarta, mozzarela, 2 rosii

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Pregatim blatul: drojdia se dizolva in 100 ml apa calduta in care am pus zaharul. Amestecam pana drojdia este dizolvata. Faina o cernem intr-un vas mare peste care punem si sarea si amestecam bine si punem si drojdia. Amestecam bine din nou si mai adaugam apa calda pana ce aluatul incepe sa se lege,iar la urma punem uleiul. Framantam bine, vreo 5 min, si lasam la crescut o ora.

Pregatim sosul de rosii: ceapa o taiem pestisori si o distuim cu ulei si apa si sare. Separat intr-un castron punem lg de faina si amestecam cu putin bulion pana dispar toate cocoloasele si punem restu de bulion si condimentele. Punem sosul peste ceapa si mai lasam sa fiarba inca 10 min.

Dupa o ora impartim blatul in doua parti, si luam o bucata, o mai framantam umpic si il intindem cu sucitorul, il punem intr-o tava unsa cu ulei. Ungem blatul cu sosul de rosii, punem ciupercile scurse de zeama, presaram mazarea si porumbul, punem mozarela si feliile de rosii taiata, in prealabil.

Se baga in cuptorul preincalzit la 200 grade pt 20 de min.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza vegetariana à la Veneţia

Pizza vegetariana à la Veneţia

Blatul Se amesteca faina cernuta cu drojdia instantanee 1 minut, apoi se adauga se celelalte ingrediente;

12 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Paste si pizza
Pizza vegetariana

Pizza vegetariana

Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga sarea, uleiul si faina. Se framanta aluatul si se intinde

5 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pt blat(2 pizza mari)
  • 500 gr faina
  • 1 lgta sare
  • 1lgta zahar
  • 1 pliculet drojdie uscata sau 10 gr drojdie proaspata
  • 2 lg ulei
  • Pt decor
  • o ceapa
  • 1 lg cu varf de faina
  • 400 ml bulion
  • ulei
  • orgegano si busuioc
  • ciuperci la borcan
  • porumb fiert
  • mazare fiarta
  • mozzarela
  • 2 rosii

Raporteaza reteta

Retete
de AdeLyna
Chiftelute din dovlecei

Chiftelute din dovlecei

Se curata si se rad dovleceii pe razatoarea mare, se amesteca cu un praf de sare si se pun pt 15

1 vot    3 comentarii
30 min
Aperitive
Snitele de soia

Snitele de soia

Se pune la fiert apa cu sare, foaia de dafin si ceapa curata si crestata. Cand apa incepe sa fiarba,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tagliatelle cu sos de ciuperci