Plachie de crap la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Plachie de crap la cuptor

Ingrediente

  • 6 bucăţi de crap;
  • 2 cepe rosii mari;
  • 2 ardei kapia;
  • 3-4 căţei de usturoi;
  • 250 g de roşii cherry;
  • 2-3 linguri pasta de tomate;
  • 100 ml vin alb;
  • 100 ml de apă;
  • 100 ml ulei;
  • foi de dafin,sare, piper după gust;
  • pătrunjel verde;

Mod de preparare

Intr-o tigaie, călim pentru câteva minute ceapa tăiată fideluţă, ardeii kapia rondele şi usturoiul pisat. Cand legumele s-au inmuiat adaugam rosiile cherry,pasta de tomate,condimentam dupa gust si lasam sa fiarba 10 minute.

Intr-o tava asezam bucatile de peste peste care adaugam sosul de legume si apoi turnam vinul,apa si condimente.

Dam la cuptor pentru 20-25 minute,iar cand este gata si pestele s-a rumenit,scoatem tava si presaram deasupra patrunjel verde.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura