Plachie de fasole boabe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr boabe de fasole fiarta
  • 100 gr ceapa
  • 50 ml ulei
  • 100 gr ardei colorat
  • 100 gr ardei kapia
  • 100 ml suc de rosii
  • 30 gr bulion
  • 50 ml vin alb
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 4 catei de usturoi
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper

Mod de preparare

Ardeii kapia se pun la copt,apoi se curata d coaja,cotoare si seminte.Ceapa se taie inele si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei.

Cand ceapa s-a inmuiat,se adauga ardeiul colorat taiat julien,iar cand si el s-a calit,se pun bulionul,sucul de rosii si fasolea,apoi se stinge totul cu vin.

Usturoiul feliat subtire si patrunjelul tocat marunt se amesteca cu sare si piper intr-un vas,iar prin aceasta compozitie se trec ardeii coptii stropiti cu putin ulei.

Surplusul de usturoi si de verdeata se pune peste plachia de fasole si se mai fierbe cateva minute pana se leaga sosul,apoi se serveste peste ardeii coptii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise