Ardeii kapia se pun la copt,apoi se curata d coaja,cotoare si seminte.Ceapa se taie inele si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei.
Cand ceapa s-a inmuiat,se adauga ardeiul colorat taiat julien,iar cand si el s-a calit,se pun bulionul,sucul de rosii si fasolea,apoi se stinge totul cu vin.
Usturoiul feliat subtire si patrunjelul tocat marunt se amesteca cu sare si piper intr-un vas,iar prin aceasta compozitie se trec ardeii coptii stropiti cu putin ulei.
Surplusul de usturoi si de verdeata se pune peste plachia de fasole si se mai fierbe cateva minute pana se leaga sosul,apoi se serveste peste ardeii coptii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii