curatati pestele, taiati-l in bucati si prajiti-l in ulei. taiati ceapa in lung (felii)si caliti-o in ulei , cand e rumenita puneti rosuule si lasati sa se fiarba putin. puneti intr-o tava prajeala si intindeti-o uniform. puneti bucatile de peste prajit in tava peste prajeala apoi puneti patrunjelul taiat marunt, sare si delicat.apa sa fie pana la jumatatea bucatilor de peste. se da la cuptor pentru 30 min la 170 gr
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii