Reteta postata pe: 07 februarie 2014
Ingrediente
2 foi de plăcintă proaspete, marimea tavii: 27x27cm, , 250 gr brânză proaspătă,, , 2 ouă,, , 2 linguri de zahăr,, , coajă rasă de lămâie și portocală,, , vanilie,, , un ou pentru uns.
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se tapetează tava cu hârtie de copt. Se prepară compoziția de umplutură amestecând toate ingredientale. Se pune prima foaie în tavă, se adaugă umplutura, se pune a doua foaie. Se unge cu pensula cu ou bătut. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 gr timp de 30-40 min(depinde de cuptor)
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Amestecati intr-un castron branza zdrobita cu furculita, ouale, zaharul, zaharul vanilat, 1-2 linguri
14 voturi
4 comentarii
1h
Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si
13 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Melania Tarnovetchi , 28 ianuarie 2015
http://www.glamour.ro/health-love-sex/mind/100-de-lucruri-care-te-vor-face-fericita-1341359
Melania Tarnovetchi , 28 ianuarie 2015
Foarte
Rodica Ion , 24 februarie 2014
N-am facut am spus ca doar arata bine!
Rodica Georgescu , 12 februarie 2014
Buna seara Dna Mioara...imi cer scuze pentru nume.....multumesc..si eu ma bucur cand gasesc retete simple si bune...sa auzim de bine....<3
Mioara Ioan , 12 februarie 2014
D-na Rodica Georgescu, sunt IOAN nu Ion cum scrieti dvs. Poate ca aveti dreptate, oricum, va multumim pt reteta! Sunt idei, sunt retete simple, pana la urma, sunt multe gospodine in criza de timp si conteaza sa le dati cate o reteta buna si simpla!!
Rodica Georgescu , 12 februarie 2014
Mioara Ion si Rodica Demian: Tava are dimensiuni 27x27cm deci e cantitatea corecta din punctul meu de vedere iar branza proaspata folosita in reteta, nu "se topeste" si eu nu stiu nici-o branza care se topeste...zaharul si ouale sunt pe gustul fiecaruia,si nici nu se imprastie la taiere(dovada platoul) normal ca e foietaj...am scris foi de placinta proaspete......IDEEA ESTE RETETA... este foarte simpla si buna...
Elena Boghiu , 11 februarie 2014
imi fac si eu zilele astea,e buna de tot
Rodica_Georgescu (Chef de cuisine) , 11 februarie 2014
Multumesc mult pentru aprecieri...<3
Rodica_Georgescu (Chef de cuisine) , 11 februarie 2014
Margot :Cand am scris foi de placinta proaspete, m-am referit la foietaj nu la foile de placinta subtiri.Tava am scris are dimensiuni: 27x27cm se poate observa ca e mult mai mica decat cea obinuita de la aragaz dupa nr de bucati rezultate dupa taiere.IDEEA ESTE RETETA...este foarte simpla....si buna.....
Rodica Georgescu , 11 februarie 2014
Margot :Cand am scris foi de placinta proaspete, m-am referit la foietaj nu la foile de placinta subtiri.Tava am scris are dimensiuni: 27x27cm se poate observa ca e mult mai mica decat cea obinuita de la aragaz dupa nr de bucati rezultate dupa taiere.IDEEA ESTE RETETA...este foarte simpla....si buna.....
Rodica_Georgescu (Chef de cuisine) , 11 februarie 2014
Lidia Baidauz,Tereza Mitrica,Rodica Ion,Bogdan Mariana Pop...<3....multumesc mult doamnelor...<3
Mariana Efimov , 10 februarie 2014
Este o placinta Dobrogeana . Dar pentru mine tot mai bune sunt cele de la Craidorolt.
Tereza Mitrica , 10 februarie 2014
EXACT : RAPID ! SIMPLU ! GUSTOS !!!
Rodica Demian , 10 februarie 2014
Bravo, doamna Mioara!!!!!!!!!!!
Mariana Dimitriu , 10 februarie 2014
Ai facut tu???
Rodica Ion , 10 februarie 2014
arata foarte bine! cred ca sunt si gustoase!
Margot (Chef de cuisine) , 10 februarie 2014
Foile de placinta sunt f.subtiri si mai multe.Cum este facuta placinta doar din 2 foi subtiri de placinta? poate a fost foetaj, cu totul altceva, dar sigur nu foi de plcinta daca s-au folosit doar 2 ! e o greseala undeva..Si, cam cat de mare a fost tava , ca sa iasa o placinta din 250 gr branza??
Rodica_Georgescu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2014
Multumesc...asa este...<3
Bogdan Mariana Pop , 08 februarie 2014
foarte buna!
Lidia Baidauz , 08 februarie 2014
rapid si simplu si gustos!