autor:

Camelia Grosu

» » Dulciuri diverse

Placinta cu branza de vaci

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 februarie 2011

Ingrediente
-1 pachet de foi de placinta, -600g branza de vaci, -150g zahar, -50g gris, -30g faina, -3 zahar vanilat, -stafide, -coaja rasa de lamaie, -ulei pentru uns foile

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu zaharul, grisul, faina, stafidele si coaja de lamaie. Foile de placinta se impart in doua pentru a face doua suluri. Se intinde o foaie de placinta si se unge cu ulei. Deasupra ei se pune o alta foaie de placinta care la randul ei o ungem cu ulei si tot asa pana terminam foile de placinta (ultima foaie nu o ungem). La fel se procedeaza si cu foile de placinta pentru sulul al doilea. Dupa ce am terminat de uns foile, se imparte compozitia de branza in doua si se pune uniform peste foile de placinta. Se fac suluri si se pun in tava unsa cu ulei. Se ung si sulurile cu ulei din tava. Se introduce in cuptor si cand sunt rumene se scot si se taie in bucati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu branza de vaci

Placinta cu branza de vaci

Se desfac foile de placinta si se pun cate una pe masa, una in stanga si una in dreapta. Se ung cu

9 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Placinta turnata cu branza de vaci, banane si capsuni

Placinta turnata cu branza de vaci, banane si capsuni

Aluatul: Se pun intr-un castron toate ingredientele, incepand cu faina, zaharul, oul, praful de

40 voturi    12 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 februarie 2011

    Delicioasa si practica!

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 06 februarie 2011

    yami yami...ce buna e :)

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 06 februarie 2011

    Placinta mea preferata.

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • -1 pachet de foi de placinta
  • -600g branza de vaci
  • -150g zahar
  • -50g gris
  • -30g faina
  • -3 zahar vanilat
  • -stafide
  • -coaja rasa de lamaie
  • -ulei pentru uns foile

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioasa si practica!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin Placinta cu mere, nuci si aluat cu vin

Pentru umplutură: eu am avut merele deja pregătite, aşadar le-am scos din congelator şi le-am lăsat la temperatura camerei să

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Prajitura cu gris si cocus