Amestecati o lingura de ulei cu lingura de otet, cu paharul de apa , un praf de sare si cu faina pana se obtine un aluat . Se intinde o foaie si se unge cu margarina moale ,se ruleaza si se pune la frigider circa 1 ora. Nuca se caramelizeaza cu 100g zahar. Branza se amesteca cu ouale, zaharul vanilat ,esenta ,si restul de zahar (200).
Se scoate aluatul din frigider si se imparte in 6 parti egale. Din fiecare se intinde o foaie cat mai subtire care se unge cu ulei, apoi compozitia de branza si deasupra se presara nuci caramelizate. Se ruleaza si se aseaza in tava unsa.Se unge deasupra cu ou batut cu iaurt si se baga la cuptor cca40 min la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii