autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Placinta cu branza fara aluat

Autor: Pruteanu Dana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Pruteanu Dana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
1 kg branza de vaci, 4 oua, 8 pliculete de zahar vanilat, stafide, esenta de vanilie, si esenta de rom, 3 linguri de Gustin sau amidon sau 2 pliculete de intaritor pentru branza

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

10 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu ouale,zaharul si esentele pana devin omogene, se adauga stafidele si apo amidonul. Dupa ce se amesteca bine toate ingredientele, se pune intr-o tava dupa ce a fost in prealabil captusita cu hartie de copt. dupa 50 minute se poate scoate din cuptor. Peste placinta pute-ti pune zahar tos, sau ciocolata. Se serveste rece sau calduta. Pofta buna
Se amesteca branza de vaci cu ouale,zaharul si esentele pana devin omogene, se adauga stafidele si apo amidonul. Dupa ce se amesteca bine toate ingred
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza fara aluat" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Dulciuri diverse
Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si

12 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Rotunjoare cu dulceata de zmeura si visine

Rotunjoare cu dulceata de zmeura si visine

Acest tip de fursecuri sunt pufoase, usoare si potrivite pentru pauza de la serviciu sau de la scoala. Se

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Ingenioasa reteta ta,cred ca este gen budinca.Eu pregatesc o placinta rapida,iti scriu reteta: 1-2 pachete foi de placinta,1- 2 l iaurt (depinde de tava) 200 g stafide zahar pudra 2-3 pliculete de zahar vanilat coaja de lamaie si portocala rasa Se unge foarte bine o tava si se aseaza fiecare foaie incretita una langa cealalta si presati cateva stafide. Separat iaurtul se amesteca cu zaharul vanilat,restul de stafide , coaja de lamaie si de portocala rasa.Se toarna peste foile din tava in asa fel incat sa le patrunda foarte bine. Se introduce tava la cuptor.Se taie si se pudreaza cu zahar pudra in momentul in care s-a racit.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 4 oua
  • 8 pliculete de zahar vanilat
  • stafide
  • esenta de vanilie
  • si esenta de rom
  • 3 linguri de Gustin sau amidon sau 2 pliculete de intaritor pentru branza

Raporteaza reteta

Retete
de Pruteanu Dana
Un mujdei putin mai altfel

Un mujdei putin mai altfel

Se zdrobeste usturoiul, dupa care se adauga putina sare si se freaca pana devine pastos, apoi se

3 voturi    1 comentariu
10 min
Sosuri
PESTE LA TAVA

PESTE LA TAVA

Se pun cele trei linguri de ulei de masline in tava si se unge tava, apoi pestele se aseaza in tava,

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
PLACINTA CU CARNE

PLACINTA CU CARNE

Se ung foile de placinta cu ulei. se amestecapieptul de pui cu iaurtul, mararul, ouale batute, un

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Albinita

Prajitura Albinita

Procedezi asa Intr-o cratita mai mare se pun toate ingredientele si se fierb cateva minute,se lasa sa se raceasca apoi se framanta

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu branza de vaci

Cozonac cu branza de vaci

Pentru aluat: Drojdia am amestecat-o cu putin lapte caldut, o lingura de zahar si 2 linguri de faina, si am lasat-o la crescut aprox.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje