Placinta cu branza impletita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Placinta cu branza impletita

Ingrediente

  • aluat:
  • 300 gr. faina
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita de sare
  • o ceasca mica apa( daca trebuie mai adaugati in functie de marimea cestii)
  • umplutura:
  • 200 gr. branza
  • 2 oua
  • putin ulei

Mod de preparare

Din ingredientele aluatului se prepara un aluat moale nelipicios, se framanta si se lasa 1/2 de ora la odihnit.
Apa care se foloseste pentru obtinerea aluatului poate fii mai multa sau mai putina in functie de cum va iese aluatul,dupa ochi trebuie sa nu se lipeaska,daca se lipeste adaugati faina,daca e prea dur adaugati apa si framamtati pana se obtine un aluat nelipicios ca in video de mai jos.
Umplutura se perpara amestecand toate ingredientele, branza se rade sau se sfarama cu o furculita se adauga ouale si uleiul si este gata de folosit.
Urmati in continuare pasii din video care va prezenta procedura totala.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise