autor:

gheli1

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta cu branza impletita

Autor: gheli1 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 24 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheli1 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 24 martie 2012

Ingrediente
aluat:, 300 gr. faina, 2 linguri de ulei, 1/2 lingurita de sare, o ceasca mica apa( daca trebuie mai adaugati in functie de marimea cestii), , umplutura:, 200 gr. branza, 2 oua, putin ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare



Din ingredientele aluatului se prepara un aluat moale nelipicios, se framanta si se lasa 1/2 de ora la odihnit.

Apa care se foloseste pentru obtinerea aluatului poate fii mai multa sau mai putina in functie de cum va iese aluatul,dupa ochi trebuie sa nu se lipeaska,daca se lipeste adaugati faina,daca e prea dur adaugati apa si framamtati pana se obtine un aluat nelipicios ca in video de mai jos.

Umplutura se perpara amestecand toate ingredientele, branza se rade sau se sfarama cu o furculita se adauga ouale si uleiul si este gata de folosit.

Urmati in continuare pasii din video care va prezenta procedura totala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza impletita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Blat pizza

Blat pizza

Incalzim putin apa ( sa fie calduta nu fierbinte) si o punem intr-un castron, adaugam apoi drojdia,

3 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Mini pizza

Mini pizza

Peste aluatul de foietaj se intinde pasta de tomate intr-un strat subtire. Se presara putin cimbru

7 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • gheli1

    gheli1 (Chef de cuisine) , 27 martie 2012

    Branza se unge sau se pune daca e mai tare deasupra foii care ati deschis si se ruleaza si la sfarsit se face ca un melc. Se continua la fel cu toate foile si se aseaza in tava continuand de acolo unde s-a terminat foaia anterioara. Se repeta pana se termina toate foile.

  • Iulia

    Iulia (Chef de cuisine) , 27 martie 2012

    Să înţelegem ca branza e împletită?? :)))

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • aluat:
  • 300 gr. faina
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita de sare
  • o ceasca mica apa( daca trebuie mai adaugati in functie de marimea cestii)
  • umplutura:
  • 200 gr. branza
  • 2 oua
  • putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de gheli1
Strudel cu mere impletit

Strudel cu mere impletit

-se face un aluat din ingredientele din reteta in afara de unt+faina -se pune la frigider 30 minute -se

2 voturi    0 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Se framanta un aluat din toate componentele,ultimul va fi untul care trebuie taiat in felii asa inghetat

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
Choux a la creme

Choux a la creme

Pentru aluat se pun la fiert toate componentele in afara de oua si faina. faina se adauga toata

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

gheli1 (Chef de cuisine)

Branza se unge sau se pune daca e mai tare deasupra foii care ati deschis si se ruleaza si la sfarsit se face ca un melc. Se continua la fel cu toate foile si se aseaza in tava continuand de acolo unde s-a terminat foaia anterioara. Se repeta pana se termina toate foile.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Chifle de secara
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania