Pentru aluat, se amesteca toate ingredientele.
Pentru aluat, se amesteca toate ingredientele, pana se obtine un aluat bun de intins foi.(se fac 2 foi).
Pentru umplutura, se caleste ceapa taiata marunt, apoi punem carnea de porc tocata si se lasa pe foc, pana se schimba culoarea. Apoi, se adauga pasta de ardei si se mai lasa cam 20 minute, pana se patrunde carnea (daca trebuie, se adauga din cand in cand apa, ca sa nu se prinda de tigaie). La final, adaugam ouale, frunzele de marar si patrunjel, sare, piperul si la urma, pesmetul.
Intr-o tava dreptunghiulara, se pune o foaie din aluat, apoi umplutura, apoi a doua foaie pe care o intepam cu furculita. Deasupra, ungem foaia cu galbenus de ou. Se coace la foc potrivit, cam 35-40 minute, pana deasupra e rumena.
E o placinta ideala ca aperitiv.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii