autor:

» » Aperitive

PLACINTA CU CARNE

Autor: Pruteanu Dana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pruteanu Dana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 mai 2009

Ingrediente
1pg piept de pui tocat, 1 legatura zdravana de marar, 200 ml iaurt, 2 oua, sare, curry, 6-7 foi de placinta (foietaj) - eu le cumpar, niste ulei pentru uns foile de placinta, hartie pentru copt de pus in tava ca sa nu se prinda placinta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se ung foile de placinta cu ulei.
se amestecapieptul de pui cu iaurtul, mararul, ouale batute, un varf de cutit de sare si un varf de cutit de curry, pana se omogenizeaza. Apoi umplutura se intinde in mod uniform pe foile de placinta se ruleaza si se pune in tava. Tava se da la cuptor pentru 45-50 minute.
Se serveste calda sau rece.
Pofta mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTA CU CARNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pläcinta cu carne

Pläcinta cu carne

Se toaca ceapa marunt ,se soteaza in ulei.Cand devine aurie,se pune carnea,sare si piper.Se soteaza

16 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Placinta de vara cu carne de pui.

Placinta de vara cu carne de pui.

Se spala legumele apoi se taie cubulete. Se va spala si pieptul de pui, care se va taia in bucatele

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1pg piept de pui tocat
  • 1 legatura zdravana de marar
  • 200 ml iaurt
  • 2 oua
  • sare
  • curry
  • 6-7 foi de placinta (foietaj) - eu le cumpar
  • niste ulei pentru uns foile de placinta
  • hartie pentru copt de pus in tava ca sa nu se prinda placinta

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada mozaic din carne tocata