Curatam dovleacul de coaja si il dam prin razatoarea mare. Il punem intr-o cratita si adaugam peste el zahar, scortisoara si esenta de rom dupa care il punem la calit circa 15 min. Dupa ce s-a calit il lasam sa se raceasca. Intindem foile de placinta, adaugam dovleacul si rulam. Il ungem cu ou si il bagam in cuptor pentru 30-40 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii