Se iau doua linguri de faina, una de zahar si drojdia si se pun intr-un castron cu putina apa si se amesteca pina se omogenizeaza, dupa care se lasa sa creasca 10 min. Restul se faina se pune intr-un castron cu sarea, 1 plic de zahar vanilat, coaja de portocala si esenta de rom peste care se toarna maiaua crescuta si 1/2 cana de apa calduta, se amesteca bine si se lasa la crescut 30 minute. Intre timp curatam merele si le dam pe razatoare, intr-un castron agaugam si scortisoara cu un plic de zahar vanilat, doua linguri de zahar si doua de ulei si amestecam bine. Aprindem cuptorul ca sa se incalzeasca pina pregatim coca. Se ia coca si se intinde in doua foi mai egale, dupa care se intinde pe fiecare foaie cate un strat de mere. Le rulam si le asezam in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Dupa care cu lingura de ulei ramasa ungem placinta si presaram putin zahar si scortisoara si bagam la cuptor. Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii