Se amesteca ingredientele aluatului, in ordinea enumerarii. Se framanta bine, pana cand compozitia nu se mai lipeste de mana. Apoi, se imparte in doua parti egale, care se intind pe o planseta cu ajutorul unui \"sucitor\"( cred ca asa se numeste!).
In tava tapetata cu ulei si faina, se aseaza prima foaie peste care se adauga umplutura (merele se pot cali, dupa ce au fost amestecate cu zaharul; dupa ce se iau de pe foc, se adauga scortisoara). Peste umplutura, se aseaza si cealalta foaie. Timp de coacere: cca 30 min. in cuptorul preincalzit.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii