Se taie ceapa si se caleste in 2 linguri ulei. Cand devine aurie, se adauga cipuercile spalate si scurse si pieptul de pui taiat cubulete. Se lasa la foc mic si se adauga putina apa pentru a fierbe, circa 10 minute, dupa care se lasa la racit.
Intre timp, se unge un vas termorezistent (eu am avut forma rotunda) cu unt si se adauga 5 foi placinta la baza.
Compozitia racita se amesteca cu branza telemea, smantana, 2 oua, jumatate din cantitatea de cascaval ras si piper. Se amesteca toate ingredientele si se adauga peste baza de foietaj, in forma deja pregatita. Deasupra, se pune restul de cascaval si se acopera cu 5 foi placinta peste care se bat 2 oua pentru a prinde o crusta aurie in timpul coacerii. Se lasa la cuptor circa 45 min, temperatura 200 grade.
Optional, in compozitie se poate adauga si verdeata.
Se serveste calda.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii