Se face un aluat ca pt piine, se lasa sa creasca.
Se caleste varza taiata marunt, cind sa inmuiat se adauga piper ,sare, vegeta si se lasa acoperita.
Intr-o tigaie se pune primul strat de aluat, se adauga varza racita si feliutele de salam peste care se aseaza un al doilea strat de aluat care se impunge usor cu furculita si se unge cu ou batut.
Se da la cuptor 30 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii