Framantam un aluat din ingredientele de mai sus, si-l lasam la dospit pana i se dubleaza volumul.
Aluatul il impartim in gramajoare pe care le umplem cu cate una lingura varza calita. Cu ajutorul sucitorului, le intindem si le dam forma de placinta.
Intr-o cratita, punem putin ulei si prajim pe rand,placintele pe ambele parti. Le scoatem pe un prosop de hartie.
Sunt gustoase atat calde cat si reci.
Im perioada de post, le servim simple sau cu pasta de tomate deasupra.
Cand nu suntem in post, le servim cu smantana si marar tocat deasupra..
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii