Se amesteca ingredientele pana se formeaza aluatul. Acesta se imparte in cateva bucati mai mici care se intind cu facaletul un pic (in forma rotunda cu grosimea de 1cm). Se ung cu ulei deasupra si se lasa sa se odihneasca cam 10-15 min. Apoi se iau si se intind pe masa cat se poate de mult (se trage de marginile aluatului pana devine f f subtire, aproape transparent, si ocupa toata masa). Se presara umplutura dorita din loc in loc, si se ruleaza. Aceste rulouri se pun la cuptor pana se rumenesc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii