autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Prajituri

Placinta cu varza/ branza/ dovleac

Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
1kg faina, apa, 1 lingurita de sare, ulei, umplutura: varza murata, branza sau dovleac

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pana se formeaza aluatul. Acesta se imparte in cateva bucati mai mici care se intind cu facaletul un pic (in forma rotunda cu grosimea de 1cm). Se ung cu ulei deasupra si se lasa sa se odihneasca cam 10-15 min. Apoi se iau si se intind pe masa cat se poate de mult (se trage de marginile aluatului pana devine f f subtire, aproape transparent, si ocupa toata masa). Se presara umplutura dorita din loc in loc, si se ruleaza. Aceste rulouri se pun la cuptor pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu varza/ branza/ dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu prune

Prajitura cu prune

Mai intai se spala prunele si se scot samburii, se pun intr-o strecuratoare, peste care se adauga

9 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Eclere cu crema de vanilie

Eclere cu crema de vanilie

Cojile: Se pune la fiert apa si uleiul. Cand au dat in clocot se adauga faina in ploaie si se amesteca

19 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1kg faina
  • apa
  • 1 lingurita de sare
  • ulei
  • umplutura: varza murata
  • branza sau dovleac

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura de ciocolata