dovleacul se rade pe razatoarea mare , se adauga zaharul si scortisoara. se ia o foaie de placinta se unge cu ulei sau unt se pune peste ia alta foaie
se ia 2 linguri de dovleac se pune pe foaia unsa si se fac rulouri
dupa ce tava este unsa cu ulei se aseaza rulourile in ia
inainte de a le pune in cuptor se ung rulourile cu ulei sau unt
se cac pana( dupa preferinta deobicei )pana isi schimba culoarea in maroniu deschis

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii