autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta macedoneana

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1 pachet de foi de placinte, 500 g iaurt, 500 g branza de burduf iute, 500 g telemea usor sarata, 6 oua, 200 g piure de spanac, ulei pt uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine cele doua feluri de branza impreuna cu ouale si spanacul.
se unge tava cu ulei, apoi se intind foile in tava, intre 2-3 foi se toarna iaurt , iar intre fiecare 5-6 foi se toarna amestecul cu branza si ou .
Dupa ce s-au asezat toate foile din pachet se mai pune putin iaurt deasupra , apoi se baga la cuptorul bine incins si se lasa pana cand foile de deasupra devin aurii.
Optional se poate adauga si marar verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta macedoneana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonaci

Cozonaci

Am pus faina intr-un lighean. Am facut o maia din drojdie, frecata cu 2 linguri de zahar, putin

5 voturi    1 comentariu
3h
Aluaturi si Foietaje
Saratele

Saratele

Se ia aluatul de la frigider, se intinde din el o foaie dreptunghiulara pe masa presarata cu faina

8 voturi    7 comentarii
10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de placinte
  • 500 g iaurt
  • 500 g branza de burduf iute
  • 500 g telemea usor sarata
  • 6 oua
  • 200 g piure de spanac
  • ulei pt uns tava

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa