autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta macedoneana

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1 pachet de foi de placinte, 500 g iaurt, 500 g branza de burduf iute, 500 g telemea usor sarata, 6 oua, 200 g piure de spanac, ulei pt uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine cele doua feluri de branza impreuna cu ouale si spanacul.
se unge tava cu ulei, apoi se intind foile in tava, intre 2-3 foi se toarna iaurt , iar intre fiecare 5-6 foi se toarna amestecul cu branza si ou .
Dupa ce s-au asezat toate foile din pachet se mai pune putin iaurt deasupra , apoi se baga la cuptorul bine incins si se lasa pana cand foile de deasupra devin aurii.
Optional se poate adauga si marar verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta macedoneana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Piine marocana

Piine marocana

Aluatul eu il fac cu mixerul caci este mai usor la framintat.Se pune aluatul la dospit intr-un bol

19 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu cas si cascaval

Clatite cu cas si cascaval

Cernem faina intrun vas, facem o adancitura in mijlocul fainei, unde adaugam ouale amestecate cu

14 voturi    3 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de placinte
  • 500 g iaurt
  • 500 g branza de burduf iute
  • 500 g telemea usor sarata
  • 6 oua
  • 200 g piure de spanac
  • ulei pt uns tava

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu dovlecel