autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Placinta macedoneana

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
1 pachet de foi de placinte, 500 g iaurt, 500 g branza de burduf iute, 500 g telemea usor sarata, 6 oua, 200 g piure de spanac, ulei pt uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine cele doua feluri de branza impreuna cu ouale si spanacul.
se unge tava cu ulei, apoi se intind foile in tava, intre 2-3 foi se toarna iaurt , iar intre fiecare 5-6 foi se toarna amestecul cu branza si ou .
Dupa ce s-au asezat toate foile din pachet se mai pune putin iaurt deasupra , apoi se baga la cuptorul bine incins si se lasa pana cand foile de deasupra devin aurii.
Optional se poate adauga si marar verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta macedoneana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pasca si cozonac pentru diabetici

Pasca si cozonac pentru diabetici

Cozonacul si cu pasca sunt facute cu fructoza in loc de zahar, astfel incat sa se bucure de ele toti

6 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Crescente cu sunca

Crescente cu sunca

Se dizolva drojdia in apa calda.Se taie sunca si ardeiul in cubulete. Se cerne faina intr-un castron,

5 voturi    2 comentarii
3h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de placinte
  • 500 g iaurt
  • 500 g branza de burduf iute
  • 500 g telemea usor sarata
  • 6 oua
  • 200 g piure de spanac
  • ulei pt uns tava

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Crêpe Suzette