Pt aluat:
-se amesteca toate ingredientele in ordinea listei pana se formeaza o coca potrivita ca si consistenta
-se intinde coca,se unge un pic cu ulei si se ruleaza
-se portioneaza ruloul obtinut in 22-23 bucati,care pe rand se intind in foi mici,se umplu cu o lingurita de umplutura si se prajesc in ulei incins
-se servesc calde ,dar sunt bune si reci
Pt. umplutura:
- se rade branza pe razatoarea mica,se amesteca cu zahar si oua
pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii