autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

PLACINTELE CU BRANZA TELEMEA

Autor: monica iuliana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 septembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: monica iuliana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 septembrie 2008

Ingrediente
Pt. aluat :, - 2 oua, - 2 cesti apa calda, - 1/2 pahar ulei (pahar pt vin), - 2 linguri zahar, - sare, - faina cat cuprinde, , Pt. umplutura:, - 500 g.branza telemea de vaca, - 3-4 oua, - 1 lingura zahar, - un pliculet de zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Pt aluat:
-se amesteca toate ingredientele in ordinea listei pana se formeaza o coca potrivita ca si consistenta
-se intinde coca,se unge un pic cu ulei si se ruleaza
-se portioneaza ruloul obtinut in 22-23 bucati,care pe rand se intind in foi mici,se umplu cu o lingurita de umplutura si se prajesc in ulei incins
-se servesc calde ,dar sunt bune si reci

Pt. umplutura:
- se rade branza pe razatoarea mica,se amesteca cu zahar si oua

pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "PLACINTELE CU BRANZA TELEMEA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

• se bat ouale cu zaharul si vanilia, se adauga laptele si se bat pe abur pana se ingroase ca o

15 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Estonian Kringel

Estonian Kringel

Puneti intr-un bol curat drojdia frecata cu 1 lingurita zahar si cu laptele caldut, nu fierbinte,

28 voturi    19 comentarii
2h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pt. aluat :
  • - 2 oua
  • - 2 cesti apa calda
  • - 1/2 pahar ulei (pahar pt vin)
  • - 2 linguri zahar
  • - sare
  • - faina cat cuprinde
  • Pt. umplutura:
  • - 500 g.branza telemea de vaca
  • - 3-4 oua
  • - 1 lingura zahar
  • - un pliculet de zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
PASCA DE PASTE