autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Placintele cu broccoli

Autor: LAURA NECULA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAURA NECULA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2013

Ingrediente
1 buc broccoli, 1 cartof, 2 carnati, 4 linguri branza topita, 2 foi tip foietaj, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

puneti la fiert varfurile de la broccoli cu putina sare,separat,intr-o alta oala fierbeti cartoful taiat cubulete mici..
in putin ulei de masline caliti carnatii fara piele,taiati bucatele mici..
cand sunt gata se amesteca toate ingredientele adauganduse si branza topita...condimentati dupa gust cu sare,piper busuioc..
taiati aluatul in 4 parti egale...puneti in mijlocul fiecarui patrat umplutura apoi inchideti pachetelele..
ungeti cu ou batut si bagati-le in cuptor 30-35 minute la 180°
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu broccoli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv cu spanac

Chec aperitiv cu spanac

Am spalat spanacul frunza cu frunza, apoi l-am oparit cateva minute. L-am scurs de apa, l-am lasat

81 voturi    26 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftele de conopida cu parmezan

Chiftele de conopida cu parmezan

Fierbem conopida in apa sarata, pana devine suficient de moale pentru a putea fi pasata. Lasam sa

3 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2014

    Arata foarte bine! Cred ca sunt delicioase...e o reteta ce merita incercata!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 buc broccoli
  • 1 cartof
  • 2 carnati
  • 4 linguri branza topita
  • 2 foi tip foietaj
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de LAURA NECULA
MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

MUSACA CU CARTOFI PRAJITI

Se taie cartofii felii rotunde si se prajesc.Carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa ,morcovul

6 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vinetele pe jumatate, se scoate miezul cu ajutorul unei linguri si apoi se oparesc. Cand

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sufleu de dovlecei a  la Mihaela

Sufleu de dovlecei a  la Mihaela

Se dau pe razatoare dovleceii si apoi se scurg foarte bine. Se face sosul alb din unt, faina si

7 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Alina_Chiticaru

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Arata foarte bine! Cred ca sunt delicioase...e o reteta ce merita incercata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Fursecuri cu cartofi si cascaval