Prepararea retetei dureaza cateva minute,asa ca mai intai aprindem cuptorul.Tonul se scurge bine de ulei,se adauga sosul de rosii(bulionul),si se amesteca bine.Din acest amestec se adauga cate putin pe fiecare cerculet de coca.E important sa fie cat mai in mijloc pentru ca atunci cand se vor indoi sa nu iasa pe langa.Se preseaza bine marginile cu varful unei furculite,se pun in tava de cuptor,se ung cu ou batut si se coc la 180ºC timp de 15min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii