Se framanta un aluat si se lasa la dospit o jumatate de ora(aluatul trebuie sa fie un pic mai moale).Ceapa mararul se toaca marunt si se framanta cu branza punand sare dupa gust.Pe o planseta cu ulei se da forma placintelelor se umplu cu branza,marar,cozi de ceapa(taiate marunt) si se mai lasa sa sa se odihneasca 10 minute.Inainte de coacere se aplatizeaza cu mana.Se coc in ulei bine incins pe ambele parti pana se rumenesc.Se servesc cu smantana proaspata pe deasupra alaturi de un pahar de iaurt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii