Ceapa se caleste in putin ulei, apoi se amesteca intr-un vas cu carnea, usturoiul si restul condimentelor si se framanta pana devine omogena. Se pune apoi in frigider. Intre timp se prepara o salata de varza. Carnea se imparte in bucati ca niste bile care apoi se aplatizeaza la aprox. 5 mm si de diametrul chiflelor pe care le avem.Se prajesc pe gratar. Chiflele se taie in doua si se monteaza astfel:ketchup, salata de varza, carne, mustar, ceapa, maioneza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii