1. Curatam si spalam ciupercile, apoi le taiem fasii si le lasam la scurs.
2. Intr-o tigaie incingem uleiul si calim ceapa peste care adaugam ciupercile si le calim si pe ele 5 minute.
3. La final punem si usturoiul, condimentam cu sare si piper si lasam la foc pana incep sa se rumeneasca usor.
4.Separat facem o mamaliguta din malai grisat care o presam cu ajutorul a 2 boluri pentru a lua forma lor.
5. Ciupercile se toarna in bolul de mamaliguta, se presara patrunjel tocat si se servesc calde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii