Pleurotus cu usturoi in bol de mamaliguta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pleurotus cu usturoi in bol de mamaliguta

Ingrediente

  • 4 catei de usturoi
  • 500 g ciuperci Pleurotus
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare/piper
  • patrunjel
  • malai grisat

Mod de preparare

1. Curatam si spalam ciupercile, apoi le taiem fasii si le lasam la scurs.

2. Intr-o tigaie incingem uleiul si calim ceapa peste care adaugam ciupercile si le calim si pe ele 5 minute.

3. La final punem si usturoiul, condimentam cu sare si piper si lasam la foc pana incep sa se rumeneasca usor.

4.Separat facem o mamaliguta din malai grisat care o presam cu ajutorul a 2 boluri pentru a lua forma lor.

5. Ciupercile se toarna in bolul de mamaliguta, se presara patrunjel tocat si se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta