Amestecul din oua,zahar vanilat si unt se amesteca pana devine spuma.Se adauga amestecul de praf de copt cu faina si smantana ;compozitia bine omogenizata se intinde pe planseta,iar din foaia groasa de un deget se decupeaza pogacele cu diametrul de 3 cm.
! Obtinem un aluat suficient de dens cat sa-l putem intinde.
Pogacelele unse bine cu spuma din galbenus de oua se introduc in tava tapetata cu hartie pergamentata.Se coc la cuptor incins,la foc ceva mai puternic decat cel potrivit,pana devin de culoare aurie.
Servite alaturi de ceai aromat si indulcit cu miere sunt minunate!
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii