Polpettone umplut invelit in bacon

Incalzim cuptorul la 180 de grade C.

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
medie
Polpettone umplut invelit in bacon

Ingrediente

  • Avem NEVOIE de :
  • 1 kg carne vita tocata
  • 2 oua
  • 80 g pesmet
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • -------
  • 8 felii cascaval Ceddar
  • 8 felii sunca Praga
  • 80 g baby-spanac
  • 200 g piept porc fiert feliat
  • 1 ardei gras rosu
  • 16 oua prepelita
  • 80 g baby-morcov
  • 100 ml vin alb

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 180 de grade C.

Primele 6 ingrediente le punem intr-un bol de plastic si amestecam bine de tot sa se omogenizeze toate.

Daca doriti, puteti adauga si verdeata tocata marunt.

Luam o hartie de copt, o mototolim si o udam bine, o stoarcem si o intindem pe o suprafata plana.

Dam o forma dreptunghiulara compozitiei de rulada pe care o intindem de marimea dorita. Eu am facut doua rulade din acest amestec.

Intindem 4 felii de cascaval, peste ele alte 4 de sunca.

Luam jumatate din spanacul-baby spalat si bine stors si il asezam la unul din capete, punem ouale fierte de prepelita, morcoveii-baby si fasii de ardei gras rosu.

Rulam cu grija cat mai strans, cu ajutorul hartiei de copt. Intindem feliile de piept de porc suprapuse si rulam rulada in ele.

Procedam la fel si cu a doua rulada.

Punem intr-un vas termorezistent uns bine, cam 100 ml vin alb si asezam cele doua rulade in vas.

Dam vasul la cuptor pentru 50-60 de minute, pana cand pieptul de porc s-a rumenit frumos.

Dupa necesitate, lasam rulada sa se raceasca sau o tinem la cald sa o putem servi alaturi de garnitura dorita si o salata verde.

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise