autor:

Sidy

» » , , , Aperitive, Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Polpettone umplut invelit in bacon

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 ianuarie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 ianuarie 2018

Ingrediente
Avem NEVOIE de :, , 1 kg carne vita tocata, 2 oua, 80 g pesmet, 4 catei usturoi, sare, piper, -------, 8 felii cascaval Ceddar, 8 felii sunca Praga, 80 g baby-spanac, 200 g piept porc fiert feliat, 1 ardei gras rosu, 16 oua prepelita, 80 g baby-morcov, 100 ml vin alb

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la 180 de grade C.

Primele 6 ingrediente le punem intr-un bol de plastic si amestecam bine de tot sa se omogenizeze toate.

Daca doriti, puteti adauga si verdeata tocata marunt.

Luam o hartie de copt, o mototolim si o udam bine, o stoarcem si o intindem pe o suprafata plana.

Dam o forma dreptunghiulara compozitiei de rulada pe care o intindem de marimea dorita. Eu am facut doua rulade din acest amestec.

Intindem 4 felii de cascaval, peste ele alte 4 de sunca.

Luam jumatate din spanacul-baby spalat si bine stors si il asezam la unul din capete, punem ouale fierte de prepelita, morcoveii-baby si fasii de ardei gras rosu.

Rulam cu grija cat mai strans, cu ajutorul hartiei de copt. Intindem feliile de piept de porc suprapuse si rulam rulada in ele.

Procedam la fel si cu a doua rulada.

Punem intr-un vas termorezistent uns bine, cam 100 ml vin alb si asezam cele doua rulade in vas.

Dam vasul la cuptor pentru 50-60 de minute, pana cand pieptul de porc s-a rumenit frumos.

Dupa necesitate, lasam rulada sa se raceasca sau o tinem la cald sa o putem servi alaturi de garnitura dorita si o salata verde.

Pofta mare sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Polpettone umplut invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Crumble cu turta dulce, mere si pere

Crumble cu turta dulce, mere si pere

Se spala merele si perele si se usuca. Se indeparteaza cotoarele si se taie cubulete. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Craciun
Saleuri de casa

Saleuri de casa

Într-un vas adânc se amestecă margarina, dată pe răzătoarea mare, cu smântâna,

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mimi , 15 ianuarie 2018

    Arata super ,multumesc ptr idei .

  • Fara foto

    Adina , 15 ianuarie 2018

    Arata foarte bine si e f delicioasa...Felicitari pentru reteta!

  • Fara foto

    Nemeth Carmen , 06 ianuarie 2018

    Excelenta rețetă , abia aștept să o prepar !

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Avem NEVOIE de :
  • 1 kg carne vita tocata
  • 2 oua
  • 80 g pesmet
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • -------
  • 8 felii cascaval Ceddar
  • 8 felii sunca Praga
  • 80 g baby-spanac
  • 200 g piept porc fiert feliat
  • 1 ardei gras rosu
  • 16 oua prepelita
  • 80 g baby-morcov
  • 100 ml vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Mimi

Arata super ,multumesc ptr idei .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Placinte cu dulceata de caise si migdale prajite Placinte cu dulceata de caise si migdale prajite

Laptele se incalzeste usor si se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat pana acestea se topesc. Se adauga si drojdia, apoi amestecam.

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje
Sarmale cu varza dulce in vas de lut Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici, apoi se calesc impreuna cu jumatate din cantitatea de ulei

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Biscuiti cu mac si ciocolata alba