Incalzim cuptorul la 180 de grade C.
Incalzim cuptorul la 180 de grade C.
Primele 6 ingrediente le punem intr-un bol de plastic si amestecam bine de tot sa se omogenizeze toate.
Daca doriti, puteti adauga si verdeata tocata marunt.
Luam o hartie de copt, o mototolim si o udam bine, o stoarcem si o intindem pe o suprafata plana.
Dam o forma dreptunghiulara compozitiei de rulada pe care o intindem de marimea dorita. Eu am facut doua rulade din acest amestec.
Intindem 4 felii de cascaval, peste ele alte 4 de sunca.
Luam jumatate din spanacul-baby spalat si bine stors si il asezam la unul din capete, punem ouale fierte de prepelita, morcoveii-baby si fasii de ardei gras rosu.
Rulam cu grija cat mai strans, cu ajutorul hartiei de copt. Intindem feliile de piept de porc suprapuse si rulam rulada in ele.
Procedam la fel si cu a doua rulada.
Punem intr-un vas termorezistent uns bine, cam 100 ml vin alb si asezam cele doua rulade in vas.
Dam vasul la cuptor pentru 50-60 de minute, pana cand pieptul de porc s-a rumenit frumos.
Dupa necesitate, lasam rulada sa se raceasca sau o tinem la cald sa o putem servi alaturi de garnitura dorita si o salata verde.
Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii