Aceasta friptura se prepara la taiatul porcului, cu carne proaspata. Se pun intr-o cratita adanca toate bucatile de carne sarate si se baga la cuptor. Se mesteca carnea din sfert in sfert de ora pana se rumeneste. Daca porcul este tanar, friptura este gata intr-o ora si jumatate. Ficatul se adauga cam cu jumatate de ora inainte de a fi gata. Se serveste cu varza murata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii