autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pomana porcului

Autor: ionut80 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ionut80 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
200 gr ceafa, 200 gr ficat, 200 gr carne dulce (se afla pe burta porcului), 200 gr muschi, 200 gr pulpa sau carne de pe burta, sare

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Aceasta friptura se prepara la taiatul porcului, cu carne proaspata. Se pun intr-o cratita adanca toate bucatile de carne sarate si se baga la cuptor. Se mesteca carnea din sfert in sfert de ora pana se rumeneste. Daca porcul este tanar, friptura este gata intr-o ora si jumatate. Ficatul se adauga cam cu jumatate de ora inainte de a fi gata. Se serveste cu varza murata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Mici la gratar

Mici la gratar

Se formeaza micii. Se aseaza gratarul pe aragaz. Se pun micii pe acesta, se acopera cu capacul acestuia.

9 voturi    6 comentarii
20 min
Fripturi
snitel de porc

snitel de porc

Se feliaza carnea se bate cu ciocanul de snitele. Se trece prin faina, prin oul batut cu sare si

9 voturi    0 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 200 gr ceafa
  • 200 gr ficat
  • 200 gr carne dulce (se afla pe burta porcului)
  • 200 gr muschi
  • 200 gr pulpa sau carne de pe burta
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de ionut80
Prajitura dietetica cu mere si capsuni

Prajitura dietetica cu mere si capsuni

Biscuitii se zdrobesc marunt si se amesteca cu margarina si cu vanilia. Merele se curata de coaja,

4 voturi    7 comentarii
20 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulada din muschi de porc