autor:

Anonim

» » Aperitive

popiete din carne de porc cu sos brun

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de porc, costita afumata, ulei, castraveti murati, ceapa, oua, mustar, sare, piper, sos brun

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se ung pe o parte cu mustar, se presara ceapa, se asaza felii de costita , castraveti si oua. Se presara ulei si se ruleaza; capetele rulourilor se prind cu scobituri. Se ung rulourile cu ulei si se asaza intr-o tava unsa cu ulei apoi se adauga apa si se introduc la cuptor 30 min.
Se adauga sosul brun , sare, piper si se continua fierberea 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "popiete din carne de porc cu sos brun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
pizza cenusaresei

pizza cenusaresei

Aluatul: Se dizolva drojdia in cana de apa + zaharul. Se toarna in faina, se adauga si oul, se

7 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive
Lipie umpluta

Lipie umpluta

Se unge lipia cu cele 2-3 linguri de varza cu maioneza, se presara sunca taiata sau pieptul de pui

11 voturi    6 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • costita afumata
  • ulei
  • castraveti murati
  • ceapa
  • oua
  • mustar
  • sare
  • piper
  • sos brun

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Orez cu sfecla rosie