Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 15 august 2008
Ingrediente
carne de porc, costita afumata, ulei, castraveti murati, ceapa, oua, mustar, sare, piper, sos brun
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Bucatile de carne se ung pe o parte cu mustar, se presara ceapa, se asaza felii de costita , castraveti si oua. Se presara ulei si se ruleaza; capetele rulourilor se prind cu scobituri. Se ung rulourile cu ulei si se asaza intr-o tava unsa cu ulei apoi se adauga apa si se introduc la cuptor 30 min.
Se adauga sosul brun , sare, piper si se continua fierberea 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "popiete din carne de porc cu sos brun" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate