autor:

Anonim

» » Aperitive

popiete din carne de porc cu sos brun

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de porc, costita afumata, ulei, castraveti murati, ceapa, oua, mustar, sare, piper, sos brun

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se ung pe o parte cu mustar, se presara ceapa, se asaza felii de costita , castraveti si oua. Se presara ulei si se ruleaza; capetele rulourilor se prind cu scobituri. Se ung rulourile cu ulei si se asaza intr-o tava unsa cu ulei apoi se adauga apa si se introduc la cuptor 30 min.
Se adauga sosul brun , sare, piper si se continua fierberea 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "popiete din carne de porc cu sos brun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Spalati ciupercile scoateti-le cotoarele si tocati-le marunt. Puneti intr-un bol cotoarele ciupercilor,

7 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Pateu de Conopida

Pateu de Conopida

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste,

5 voturi    6 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • costita afumata
  • ulei
  • castraveti murati
  • ceapa
  • oua
  • mustar
  • sare
  • piper
  • sos brun

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza