autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu carne

Porc Cacciatore

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2014

Ingrediente
750 g cuburi pulpa de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 2-3 catei usturoi, 1/4 telina, rozmarin uscat, 1 pahar cu vin rosu, 400 g pulpa de rosii, o cana supa de carne sau apa, sare, piper macinat, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea apoi o stergem cu un prosop de bucatarie.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Incingem ulei intr-o tigaie si prajim bucatile de carne pe ambele parti, pana ce acestea sunt bine patrunse.Cand sunt gata se scot pe o farfurie.
Ne ocupam de legume......le curatam,le spalam si apoi trecem la taierea lor..........ceapa o taiem marunt,morcovul il dam prin razatoare , telina o taiem cubulete mici iar usturoiul il taiem felii subtiri.
In uleiul ramas de la prajirea carnii adaugam legumele de mai sus.Condimentam cu sare si piper si lasam la calit circa 5 min.Adaugam carnea dupa care "imbatam" totul cu un pahar cu vin rosu si lasam pana ce acesta se evapora.Adaugam rosiile taiate cubulete mici si supa de carne.(este de preferat ca supa sa acopere bucatile de carne).Condimentam cu sare,piper si rosmarin,acoperim cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit pana cand sosul scade.Daca sosul scade prea mult, mai putem adauga supa/apa.
Cand totul este gata tragem de pe foc si putem servi alaturi de o garnitura.Reteta originala foloseste drept garnitura pastele dar parerea mea este ca putem servi cu orice alta garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc Cacciatore" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 750 g cuburi pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei usturoi
  • 1/4 telina
  • rozmarin uscat
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 400 g pulpa de rosii
  • o cana supa de carne sau apa
  • sare
  • piper macinat
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

6 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

30 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

7 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmale