autor:

maria mihalache

» » Mancaruri cu carne

Porc Cacciatore

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2014

Ingrediente
750 g cuburi pulpa de porc, 1 ceapa, 2 morcovi, 2-3 catei usturoi, 1/4 telina, rozmarin uscat, 1 pahar cu vin rosu, 400 g pulpa de rosii, o cana supa de carne sau apa, sare, piper macinat, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea apoi o stergem cu un prosop de bucatarie.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Incingem ulei intr-o tigaie si prajim bucatile de carne pe ambele parti, pana ce acestea sunt bine patrunse.Cand sunt gata se scot pe o farfurie.
Ne ocupam de legume......le curatam,le spalam si apoi trecem la taierea lor..........ceapa o taiem marunt,morcovul il dam prin razatoare , telina o taiem cubulete mici iar usturoiul il taiem felii subtiri.
In uleiul ramas de la prajirea carnii adaugam legumele de mai sus.Condimentam cu sare si piper si lasam la calit circa 5 min.Adaugam carnea dupa care "imbatam" totul cu un pahar cu vin rosu si lasam pana ce acesta se evapora.Adaugam rosiile taiate cubulete mici si supa de carne.(este de preferat ca supa sa acopere bucatile de carne).Condimentam cu sare,piper si rosmarin,acoperim cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit pana cand sosul scade.Daca sosul scade prea mult, mai putem adauga supa/apa.
Cand totul este gata tragem de pe foc si putem servi alaturi de o garnitura.Reteta originala foloseste drept garnitura pastele dar parerea mea este ca putem servi cu orice alta garnitura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc Cacciatore" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri pe gratar

Rulouri pe gratar

Carnea se bate ca pentru snitele si se codimenteaza dupa gust, cascavalul se da pe razatoare si apoi

9 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de pui in vas de lut

Sarmale cu carne de pui in vas de lut

Carnea de pui se pune intr-un castron, se amesteca cu ceapa tocata marunt, orezul spalat si scurs

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Gratar de pui cu legume Alex