Intr-un wok punem uleiul la incins, cand este incins punem carnea si o lasam cateva minute apoi adaugam legumele si condimentam cu sare, piper, o lingurita de amestec de 5 condimente, o lingura sos de soya , o lingurita de gimbir si lasam sa se caleasca pret de cateva minute. Dupa aceea turnam peste 100 ml de apa calda si lasam sa fiarba 4-5 minute, legumele trebuie sa ramana al dente sa nu fie fierte foarte tare.
Dupa ce au fiert cele cateva minute mai adaugam condimente daca trebuie, punem o lingura de sos de chilli dulce si adaugam amidonul dizolvat cu apa rece sau o lingurita de maizena.
Acest tip de mancare poate fi insotit atat de orez fiert cat si de taietei chinezesti, de data asta eu am pus taietei chinezesti .
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii