Intr-un wok punem uleiul la incins, cand este incins punem carnea si o lasam cateva minute apoi adaugam legumele si condimentam cu sare, piper, o lingurita de amestec de 5 condimente, o lingura sos de soya , o lingurita de gimbir si lasam sa se caleasca pret de cateva minute. Dupa aceea turnam peste 100 ml de apa calda si lasam sa fiarba 4-5 minute, legumele trebuie sa ramana al dente sa nu fie fierte foarte tare.
Dupa ce au fiert cele cateva minute mai adaugam condimente daca trebuie, punem o lingura de sos de chilli dulce si adaugam amidonul dizolvat cu apa rece sau o lingurita de maizena.
Acest tip de mancare poate fi insotit atat de orez fiert cat si de taietei chinezesti, de data asta eu am pus taietei chinezesti .
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii