autor:

» » Mancaruri cu carne

Porc cu cinci legume

Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bucataria-sylviei (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente necesare pentru 2 portii : 200 grame de carne de porc, eu am folosit cotlet feliat, o jumatate de ardei rosu taiat felii, cativa morcovi mici ( eu am pus congelati ca asa aveam ) ,2 ciuperci champinion crude sau congelate, 10 cm de praz, o jumatate de tzuchinni rondele, o lingura ulei masline, o lingura sos soya, o lingurita pudra ghimbir, sare, piper, amestec de condimente chinezesti ( sau de 5 condimente) o lingura de sos de chilli dulce, o lingurita amidon sau Maizena.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un wok punem uleiul la incins, cand este incins punem carnea si o lasam cateva minute apoi adaugam legumele si condimentam cu sare, piper, o lingurita de amestec de 5 condimente, o lingura sos de soya , o lingurita de gimbir si lasam sa se caleasca pret de cateva minute. Dupa aceea turnam peste 100 ml de apa calda si lasam sa fiarba 4-5 minute, legumele trebuie sa ramana al dente sa nu fie fierte foarte tare.



Dupa ce au fiert cele cateva minute mai adaugam condimente daca trebuie, punem o lingura de sos de chilli dulce si adaugam amidonul dizolvat cu apa rece sau o lingurita de maizena.



Acest tip de mancare poate fi insotit atat de orez fiert cat si de taietei chinezesti, de data asta eu am pus taietei chinezesti .
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu cinci legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

    Delicios si frumos prezentat.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Buna reteta si frumos preparatul.

  • Sylvia , 03 noiembrie 2009

    Multumesc mult pentru aprecieri, sper sa incercati reteta si sa va placa.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Waw ce bunatate!!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Foarte frumos............

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente necesare pentru 2 portii : 200 grame de carne de porc
  • eu am folosit cotlet feliat
  • o jumatate de ardei rosu taiat felii
  • cativa morcovi mici ( eu am pus congelati ca asa aveam ) ,2 ciuperci champinion crude sau congelate
  • 10 cm de praz
  • o jumatate de tzuchinni rondele
  • o lingura ulei masline
  • o lingura sos soya
  • o lingurita pudra ghimbir
  • sare
  • piper
  • amestec de condimente chinezesti ( sau de 5 condimente) o lingura de sos de chilli dulce
  • o lingurita amidon sau Maizena.

Raporteaza reteta

Retete
de bucataria-sylviei
Ciulama/papricas de pui

Ciulama/papricas de pui

Intr-un vas punem la incins uleiul si adaugam zarzavaturile taiate cubulete mici cu putina sare

12 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Pizza cu tzuchinni si jamon crud afumat

Se framanta un aluat clasic, lasand sa stea in cuib prima data drojdia cu apa si zaharul timp de

2 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Paste si pizza
Pizza trois fromages cu ruccola

Pizza trois fromages cu ruccola

Aluatul il lasam la dospit 30-60 de minute si apoi il punem la frigider pentru inca 30 minute minim. Preparare

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza

flori de piatra (Chef de cuisine)

Delicios si frumos prezentat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Gaina intreaga pe varza noua