autor:

Anonim

» » , , Aperitive, Salate, Sosuri

porc mistret cu sos de vin

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de porc mistret, faina, untura, radacina de patrunjel, morcovi, ceapa, usturoi, pasta de tomate, piper, sare, salata verde, rosii, vin rosu, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Cotletele se inabusa in untura cu 100 ml de vin si 250 ml de apa, apoi se scot separat. In jiul format se inabusa morcovii, radacina de patrunjel, ceapa si usturoi. Se adauga pasta de tomate, foi de dafin, 600 ml de apa fiarta si se continua fierberea pana cand legumele sunt fierte. Faina dizolvata in 100 ml de apa, se toarna peste legume si se continua fierberea cca 15 min. Sosul obtinut se paseaza, se adauga piper, sare, 150 ml de vin, se toarna peste cotlete si se introduc la cuptor 10-15 mln.
Daca ti-a placut reteta noastra "porc mistret cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Mujdei 2

Mujdei 2

Usturoiul se curata si se toaca marunt, se freaca , cu putina sare si se adauga apa si sare daca

0 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri
Pesto de patrunjel

Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci