autor:

Fara foto

» » Fripturi

Porc picant cu ardei

Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
500 g carne de porc, 2 ardei graşi, 1 ardei iute, 3-4 căţei de usturoi, sos de chili, boia, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Ardeii graşi se spală, se curăţă de seminţe şi se taie julien. Ardeiul iute se curăţă de seminţe şi taie rondele. Carnea se spală şi se taie julien. Usturoiul se toacă mărunt.
Într-o tigaie de teflon se încing 2-3 linguri de ulei de măsline. Se adaugă bucăţile de carne, usturoiul, boiaua, sare şi piper. După ce se rumeneşte carnea pe toate părţile se adaugă ardeiul gras şi ardeiul iute şi se acoperă cu un capac. Se adaugă sos de chili după gust. Se amestecă din când în când pentru a nu se prinde.
Se poate servi cu orice garnitură, de la orez fiert la cartofi prăjiţi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc picant cu ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Coaste de porc impletite

Coaste de porc impletite

Din toate ingredientele de mai sus se face o marinata in care se pun coastele cam 6 ore. Dupa ce

3 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Friptura asortata

Friptura asortata

Incing dubletta unsa cu ulei, asez ceafa, las sa se rumeneasca pe ambele parti, condimentez, adaug

41 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Trebuie sa fie o bunatate...

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Simplu si bun.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    E pegustul meu. Am sa fac si eu dupa reteta ata. Amfacut carne de pui cu arddei gras. Sunt sigura ca un deliciu.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 2 ardei graşi
  • 1 ardei iute
  • 3-4 căţei de usturoi
  • sos de chili
  • boia
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina
Aripioare picante

Aripioare picante

Se spală aripioarele şi se taie în jumătăţi. Laptele se amestecă cu usturoiul tăiat, ardeii

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu miere si portocala

Pui cu miere si portocala

Se spală puiul şi se taie bucăţi. Se sărează bucăţile de pui, se ung cu miere şi se aşează

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pui cu cartofi in vas roman

Pui cu cartofi in vas roman

Înainte de a începe, se scufundă vasul roman pentru 20 de minute în apă rece. Cartofii se curaţă

5 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)