autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

PORUMB FIERT

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
4 buc. porumb, 1 l apa, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

38 voturi

Mod de preparare

Se aleg patru porumbi in lapte, pe care ii putem testa taind putin grantele cu unghia. Daca iese lapte sunt buni de fiert.

Ii scotem din panuse, le rupem varful si ii punem la fiert cuprinsi in apa. Pentru a avea un gust mai bun ii acoperim intai cu cateva panuse si apoi cu un capac. Ii lasam la fiert 15 minute si apoi inchidem aragazul. Dupa 15 minute ii scoatem din apa, le presaram sare pe ei si ii servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "PORUMB FIERT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez simplu cu morcov

Orez simplu cu morcov

In uleiul incins se caleste ceapa si morcovul; se adauga condimentele, apoi orezul, care in prealabil

8 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii

Piept de pui la gratar cu ciuperci si rosii

Spalam ciupercile si le taiem felii. Curatam usturoiul si-l tocam. Incingem o lingura de ulei intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 20 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Roman Ortodox , 29 iulie 2015

    eu las stiuletii peste noapte in apa, mai ales pe caldurile astea !sunt deja deshidratati direct din piata sau "hyperescromarket" !

  • Fara foto

    Monica Dumitru , 24 iulie 2015

    Porumbul nu se fierbe mult ore .cu cât il fierbi mai mult cu atât se întărește mai tare..

  • Fara foto

    Bogdan Bulfa , 29 iulie 2014

    se fierb porumbii separat ..))

    • Fara foto

      Viorel Vio , 09 iulie 2014

      In total 30 de minute. Plus inca 10 minute pana gasim cratita si punem apa si despanusam, total 40 minute. Si pana pana la o ora si jumatate ce mai facem ?

    • Fara foto

      Felicia Doleanu , 27 august 2013

      se fierb porumbii separat ..))

    • Fara foto

      Felicia Doleanu , 27 august 2013

      se fierb porumbii separat ..))

    • Fara foto

      Felicia Doleanu , 27 august 2013

      se fierb porumbii separat ..))

    • Fara foto

      Felicia Doleanu , 27 august 2013

      La naiba! I-am fiert see you pijama , cu tot..doua ore! Si see you mastatile alea hidoase!

    • Lucica

      Lucica (Chef de cuisine) , 29 iulie 2012

      daca l-ai fiert o ora, cred ca era bun de facut malai, nu de fiert.

    • Fara foto

      leo , 29 iunie 2010

      poate 1ora nu 15 min!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      Foarte bun, ne place tuturor din familie.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      Bun,bun,super bun...

    • Fara foto

      Bebexel , 06 august 2009

      Apropo de congelator..... incercati sa-l fierbeti si sa-l mancati iarna cand ninge afara....

    • Fara foto

      Marius Oprea , 02 august 2009

      Si eu sunt mare fan papusoi; am un congelator imens plin cu popusoi si cu bostanei; ce buni sunt papusoi fierti cu bostanei.; hmmmmm......si cu usturoi.....

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      Hmmmmm....ce bun e !!! Yammi-yammi....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      De-abia astept sa apara cel proaspat, desi nu de mult am fiert din rezerva de la congelator.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Imi ploua in gura cind vad fotografia, am ceva ani de cind n-am mancat, buna ideea cu congelatorul!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Si eu obisnuiesc sa pun porumb in condelator. Toata familia mananca cu placere porumbul fiert.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

      Eu pun porumb la congelator pentru iarna.Este minunat sa mananci iarna porumb fiert.Sa incerci sa-l fierbi si in lapte.E o bunatate.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 31 martie 2009

      Vai ce pofta mi s-a facut!!!!!! Sunt innebunita dupa porumb fiert, abia astept sa apara

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

38 voturi

Ingrediente

  • 4 buc. porumb
  • 1 l apa
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Lucica (Chef de cuisine)

daca l-ai fiert o ora, cred ca era bun de facut malai, nu de fiert.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ghiveci de legume