autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Porumbei cu legume sotate

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 februarie 2016

Ingrediente
2 porumbei mari,2 cepe rosii, un catel mare de usturoi, morcovi, pastarnac,un ardei rosu,un ardei gras verde,2 rosii mari,300 g ciuperci Champignion(eu am avut congelate),2 foi de dafin,sare,piper,marar verde si cateva fire de busuioc, ml ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Porumbeii curatati si spalati se taie in jumatati si impreuna cu maruntaiele se acopera cu apa,se pun la fiert impreuna cu 2 morcovi mari intregi ,curatati de coaja ,un pastarnac curata, o ceapa rosie taiata in 4,2 foi de dafin,un praf de sare,timp de 30 minute(in oala sub presiune ar fi ideal).
Se curata zarzavatul ramas,se spala si se taie ceapa julien,ardeii cubulete,ciupercile se feliaza subtirel,catelul de usturoi se feliaza si el,rosiile se oparesc ,se curata de pielita si se taie cubulete mici,morcovul si pastarnacul fiert se taie rondele.
2. Carnea fiarta se scoate din supa ramasa si se rumeneste un pic iar in uleiul ramas sotam un pic legumele.Intai ceapa si ardeii apoi ciupercile iar cand legumele se inmoaie se adauga rosiile maruntile,se sareaza si pipereaza dupa gust iar in momentul cand scade sucul lasat se adauga rondelele de morcov si pastarnac,se da la o parte de pe foc si se presara verdeata tocata fin.
Se servesc porumbeii alaturi de legumele sotate si mamaliguta fierbinte.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Porumbei cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor

Piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor

Pieptul de pui se condimenteaza si se frige pe gratar. Cartofii ii tai felii groase de 1.5cm si

1 vot    3 comentarii
30h
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante

Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas

27 voturi    13 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 porumbei mari,2 cepe rosii
  • un catel mare de usturoi, morcovi, pastarnac,un ardei rosu,un ardei gras verde,2 rosii mari,300 g ciuperci Champignion(eu am avut congelate),2 foi de dafin,sare,piper,marar verde si cateva fire de busuioc, ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Mini rulouri de pui si sunca afumata